Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS

239.95 лв.

доживотна гаранция copy

 • Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS;
 • Метален настолен триножник;
 • Кърпа за почистване;
 • Калъф за съхранение и транспортиране;
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция.

Изчерпан

Описание

Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS

Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS – Гледане на птици, пътуване и туризъм – със зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS всяка дейност на открито ще Ви донесе още по-живи преживявания! Напредналата оптика с цялостно покритие създава ясни, остри и чисти изображения. Широкият диапазон на увеличение Ви позволява да наблюдавате в детайли обекти, разположени на различни разстояния. Лещата на обектива с висока апертура осигурява страхотна видимост през деня и в полумрак. Много е лесно да носите тази тръба със себе си благодарение на компактните ѝ размери. Тръбата се предлага във непромокаем корпус, което я прави устойчива на мъгла, дъжд и сняг. Зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS е страхотен подарък за тези, които ценят високото качество и преносимостта.

Отличната оптика на тази зрителна тръба е изработена от висококачествено стъкло BK-7.

Лещите и призмите са допълнително покрити с антирефлексно покритие, за да се намали загубата на светлина в инструмента до нула. Призмите са покрити със сребърно покритие, а лещите – със синьо покритие. Големият обектив събира много светлина, правейки създадените изображения ярки и остри дори при условия на слаба осветеност. Тръбата се предлага с професионален метален окуляр. Превъзходната оптика създава ярки и много детайлни изображения с естествени цветове. Корпусът е напълнен с азот, така че оптиката не се замъглява дори при висока влажност.

Още едно предимство на зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS е нейната ергономична конструкция, която осигурява максимален комфорт при Вашите наблюдения. Чашката на окуляра от мека гума блокира страничната светлина. Голямото разстояние от очите Ви позволява да наблюдавате с очилата си, независимо дали това са очила с диоптър, или слънчеви очила.

Зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS се предлага с лек удароустойчив корпус. Корпусът е херметически затворен, което предотвратява навлизането на прах, замърсяване и влага в инструмента. Комплектът включва калъф, който предпазва тръбата от пръски. Дори не е нужно да сваляте калъфа, за да започнете наблюдението – просто отворете ципа и сте готови за наблюдение. Това е особено полезно при наблюдаване при неблагоприятни атмосферни условия или на полето. При големи увеличения дори най-малката вибрация на инструмента може да повлияе значително върху качеството на изображението. Можете да сте сигурни, че това няма да се случи с тази тръба, тъй тя се предлага с надежден метален настолен триножник. Зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS Ви осигурява чисти и стабилни изображения при всякакви настройки!

Комплектът включва:

 • Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS;
 • Метален настолен триножник;
 • Кърпа за почистване;
 • Калъф за съхранение и транспортиране;
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция.

 

Размери и тегло:

 • ИД на продукт: 67742;
 • Гаранция: доживотна;
 • Тегло с опаковката: 1,52 kg;
 • Размер на опаковката (Д x Ш x В): 38,5×16,5×9,3 cm.

Допълнителна информация

Тегло 1.520 kg
Размери 38.5 × 16.5 × 9.3 cm
Гаранция

Марка

Потребителско ниво

, ,

Максимално увеличение

Диаметър на лещата

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS“
Call Now Button
X