Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

HomeVision.bg – Мега портал – мега разнообразие!

Един от най-големите мега портали предлагащ всичко необходимо за теб, детето, дома и градината, домашният майстор и строителството.

Търсиш мебели за твоят дом?! Ние сме на среща! Богат асортимент от продукти ще намериш именно при нас. Обзавеждане за детска стая, спалня, хол, баня и мека мебел – модели за всеки вкус и стил.

Имаш нужда от препарат за почистване на автомобила? Ние отново сме тук! Разбообразието от препарати за почистване на автомобили и автокозметика, които ще откриеш тук е наистина голямо. Ние знаем, че грижата за автомобила е от съществено значение и сме се погрижили да намерите всичко необходимо за целта тук.

А какво ще кажеш за избора на подходящ подарък? Трудно е нали?! – Вече не! Ние ти предлагаме богата гама от атрактивни предложения за подарък за любом човек. Ние не предлагаме просто подаръци – напротив! Предлагаме Ви интересни предложения, с които да зарадвате близки и приятели.

Нашата цел е да създадем място, в което ще можеш да намериш всичко, което ти е необходимо! Онлайн магазинът ни е създаден с цел да улесни потребителите при избора на продукт и да направи пазаруването много по-лесно. Малка част от категориите продукти, които ще намериш при нас са: автокозметика и аксесоари, оптични устройства за деца и възрастни, електроуреди, книги, колекционерски макети на автомобили и още много много други. Да не забравяне и малките палавници 🙂 За тях сме отделили специална категория “За бебето и детето” – тук има всичко, наистина всичко!

Имаш нужда от инструменти и машини? Погледни при нас! Имаме голямо разнообразие от машини и електричеки инструменти на водещи марки производители, подходящи както за твоя бизнес, така и за дома. При нас ще намериш продукти от всякакво естество с гарантирано качество. Ние ти предлагаме конкурентни ценни, което несъмнено е от голямо значение за всеки един потребител. Тук има висококачествени продукти, които ще можеш да използваш в продължение на години! Нашият високо квалифициран екип ще ти помогне да направиш най-добрия за теб избор.

Искаш да си вземеш телескоп, а защо не и бинокъл?! В категорията ни Оптични устройства, можеш да намериш идеалният за теб модел. Levenhuk, Meade, Bresser – това са марките оптични устройства, които към момента присъстват в нашият каталог. А те не са никак малко!

Отделили сме и специална категория за спорт и забавления на открито! Спортна екипировка, велосипеди, къмпинг оборудване, фитнес уреди и още и още. Ако спорта и природата са твоят начин на живот – погледни тук.

Това е много малка част от продуктите, които ще намериш при нас! Екипът ни се грижи за това тяхното разнообразие да се увеличава с всеки изминал ден!

Но кой сме ние? 

Ние сме екип от профеционалисти с над 10 годишен опит в областта на електронната търговия. Нашата цел е да удовлетворим желанията ти, предлагайки ти стоките от които имаш нужда. За нас това не е просто работа, а мисия и начин на живот. С течение на времето ние трупаме все повече опит, помагащ ни да направим престоя ти в нашият сайт – приятен и ползотворен. Всички ние намерихме своето идеално работно място в лицето на homevision.bg! За да бъдем в крак с очакванията на потребителите, ние приемаме всяко едно отправено от тях предложение, за подобряването на функциите на онлайн магазина ни, като това за нас не е критика, а една отправна точка.

Call Now Button
X