Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Уред за опушване на месо със стъкло неръждаема стомана Ita 7002

222.00 лв.

  • Уред за опушване на месо със стъкло, неръждаема стомана;
  • Подходящ за приготвянето на 6-7 кг месо;
  • Древна технология за естествено овкусяване и приготвяне на храна;
  • Подходящ за приготвяне на различни видове месо, риба, колбаси, сланина, сирена, кашкавал и др.;
  • Изработен от неръждаема стомана с дебелина 1 мм;
  • 1 бр. камера за опушване;
  • Врата със стъкло;
  • 8 бр. куки за месо;
  • 3 бр. шишове за куките за месо;
  • 2 бр. рафтове за риба, колбаси и крехки меса;
  • Отвор за термометър;
  • Термометър;
  • Тавичка за мазнина;

Описание

Уред за опушване на месо със стъкло неръждаема стомана Ita 7002

Уред за опушване на месо със стъкло неръждаема стомана Ita 7002, подходящ за приготвянето на различни видове месо, риба, колбаси, сланина, сирена, кашкавал и други. Модела е изработен от неръждаема стомана с дебелина 1 мм, горната му част представлява самата камера за опушване, където се приготвят и готвят продуктите. Камерата разполага с широка врата със стъкло, а вътрешната й част е оборудвана с 8 куки за месо, 3 броя шишове за куките и 2 рафта, които са подходящи за риба или за по-крехки меса. За допълнително улеснение при приготвянето на храната, вратичката разполага с отвор за поставяне на термометър, термометърът е включен в комплекта. Благодарение на него Вие ще можете да следите, каква е температурата във всеки един момент в уреда и на каква температура трябва да се приготвят различните видове меса. Най-отдолу има тавичка, в която се събира мазнината при приготвянето на месото.

Долната част на уреда за опушване на месо е мястото, където става горенето на стърготините и самият пушек. Отварянето и затварянето му става посредством капак, към който има отвор за въздух. Вътре е поставено голямо чекмедже или тавичка, където се разпалват дървените въглища. Въглищата могат да бъдат заменени с нагревател, който се продава отделно. Чекмеджето разполага с една малка тавичка, за дървени стърготини, която седи върху самите разпалени въглища или нагревател. За да се получи опушващият ефект, стърготините не трябва да се разпалват и да горят, а само да тлеят и лекичко да пушат. За тази цел те трябва да са много добре наморкени. Необходимото количество стърготини са 3-4 шепи. Уредът за опушване на месо е подходящ за приготвянето на 6-7 кг месо.

Характеристики:

  • Уред за опушване на месо със стъкло, неръждаема стомана;
  • Подходящ за приготвянето на 6-7 кг месо;
  • Древна технология за естествено овкусяване и приготвяне на храна;
  • Подходящ за приготвяне на различни видове месо, риба, колбаси, сланина, сирена, кашкавал и др.;
  • Изработен от неръждаема стомана с дебелина 1 мм;
  • 1 бр. камера за опушване;
  • Врата със стъкло;
  • 8 бр. куки за месо;
  • 3 бр. шишове за куките за месо;
  • 2 бр. рафтове за риба, колбаси и крехки меса;
  • Отвор за термометър;
  • Термометър;
  • Тавичка за мазнина;
  • Долен капак с отвор за въздух;
  • Чекмедже за дървени въглища или нагревател;
  • Тавичка за дървени стърготини;
  • Крепежни елементи;
  • Инструкция;
  • Талаж за уред за опушване на месо можете да закупите от тук;
  • Електрически нагревател за уред за опушване на месо можете да закупите тук.

 

Размери и тегло:

  • Размери: 28 х 39 х 80 см;
  • Транспортни размери: 81 х 29 х 40 см;
  • Тегло: 14.000 кг.

Допълнителна информация

Тегло 14.000 kg
Размери 28 × 39 × 80 cm
Марка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Уред за опушване на месо със стъкло неръждаема стомана Ita 7002“
Call Now Button
X