Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Уред за опушване на месо поцинкован Ita 7001

129.00 лв.

  • Уред за опушване на месо поцинкован;
  • Подходящ за приготвяне на 6-7 кг месо;
  • Древна технология за естествено овкусяване и приготвяне на храна;
  • Подходящ за приготвяне на различни видове месо, риба, колбаси, сланина, сирена, кашкавал и др.;
  • Изработен от поцинкована ламарина с дебелина 1 мм;
  • 1 камера за опушване;
  • Врата;
  • 8 бр. куки за месо;
  • 3 бр. шишове за куките за месо;
  • 2 бр. рафтове за риба, колбаси и крехки меса;
  • Отвор за термометър;

Описание

Уред за опушване на месо поцинкован Ita 7001

Уред за опушване на месо поцинкован Ita 7001, подходящ за приготвяне на различни видове месо, риба, колбаси, сланина, сирена, кашкавал и други. Модела е изработен от поцинкована ламарина с дебелина 1 мм. Горната част на уреда представлява самата камера за опушване, където се поставят и готвят продуктите. Тя разполага с широка врата, вътрешната й част е оборудвана с 8 куки за месо, 3 шиша за куките и 2 рафта, които са подходящи за риба или по-крехки меса. За допълнително улеснение при приготвянето на храната, вратичката разполага с отвор за поставяне на термометър, който е включен в комплекта. С негова помощ Вие ще можете да следите, каква е температрурата във всеки един момент в уреда и на каква температура трябва да се приготвят различните видове меса. Най-отдолу уреда има тавичка, в която се събира мазнината при приготвянето на месото.

Долната част на уреда за опушване на месо със стъкло е мястото, където става горенето на стърготините и самия пушек. Отварянето и затварянето му става с капак, към който има отвор за въздух. Вътре е поставено голямо чекмедже или тавичка, където се разпалват дървените въглища. Те могат да бъдат заменени с нагревател, които се продава отделно. Чекмеджето разполага с малка тавичка за дървени стърготини, която стои върху самите разпалени въглища или нагревател. За да се получи опушващият ефект, стърготините не трябва да се разпалват и да горят, а само да тлеят и лекичко да пушат. За тази цел те трябва да са много добре намокрени. Като количество са достатъчни 3-4 шепи. Уреда за опушване на месо е подходящ за приготвяне на 6-7 кг месо.

Характеристики:

  • Уред за опушване на месо поцинкован;
  • Подходящ за приготвяне на 6-7 кг месо;
  • Древна технология за естествено овкусяване и приготвяне на храна;
  • Подходящ за приготвяне на различни видове месо, риба, колбаси, сланина, сирена, кашкавал и др.;
  • Изработен от поцинкована ламарина с дебелина 1 мм;
  • 1 камера за опушване;
  • Врата;
  • 8 бр. куки за месо;
  • 3 бр. шишове за куките за месо;
  • 2 бр. рафтове за риба, колбаси и крехки меса;
  • Отвор за термометър;
  • Термометър;
  • Тавичка за мазнина;
  • Долен капак с отвор за въздух;
  • Чекмедже за дървени въглища или нагревател;
  • Тавичка за дървени стърготини;
  • Крепежни елементи;
  • Инструкция;
  • Талаж за уред за опушване на месо можете да закупите от тук;
  • Електрически нагревател за уред за опушване на месо можете да закупите тук.

 

Размери и тегло:

  • Размери: 28 х 39 х 80 см;
  • Транспортни размери: 81 х 30 х 40 см;
  • Тегло: 14.100 кг.

Допълнителна информация

Тегло 14.100 kg
Размери 28 × 39 × 80 cm
Марка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Уред за опушване на месо поцинкован Ita 7001“
Call Now Button
X