Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Уред за опушване на месо неръждаема стомана Ita 7005

230.00 лв.

  • Уред за опушване на месо от неръждаема стомана;
  • Подходящ за приготвянето на 6-7 кг месо;
  • Древна технология за естествено овкусяване и приготвяне на храна;
  • Подходящ за приготвянето на различни видове месо, риба, колбаси, сланина, сирена, кашкавал и др.;
  • Изработен от неръждаема стомана с дебелина 1мм;
  • 1 камера за опушване;
  • Врата;
  • 8 куки за месо;
  • 3 шиша за куките за месо;
  • 2 рафта за риба, колбаси и крехки меса;
  • Отвор за термометър;
  • Термометър;
  • Тавичка за мазнина;
  • Долен капак с отвор за въздух;

Описание

Уред за опушване на месо неръждаема стомана Ita 7005

Уред за опушване на месо неръждаема стомана Ita 7005, подходящ за приготвянето на различни видове месо, риба, колбаси, сланина, сирена, кашкавал и други. Модела е изработен от неръждаема стомана с дебелина 1 мм, горната му част представлява самата камера за опушване, където се поставят и готвят продуктите. Камерата разполага с широка врата, като вътрешната й част е оборудвана с 8 куки за месо, 3 шиша за куките и 2 рафта, които са подходящи за риба или по-крехки меса. За дипълнително улеснение при приготвянето на храната, вратичката разполага с отвор за поставяне на термометър, който е включен в комплекта. Благодарение на него Вие ще можете да следите, каква е температурата във всеки един момент в уреда и на каква температура трябва да се приготвят различните видове меса. Най-отдолу в камерата има тавичка, в която се събира мазнината при приготвянето на месото.

Долната част на уреда за опушване на месо е мястото, където става горенето на стърготините и самият пушек. Отварянето и затварянето му става с капак, към който има отвор за въздух. Вътре е поставено едно голямо чекмедже или тавичка, където се разпалват дървените въглища. Въглищата могат да бъдат заменени от нагреватек, който не е включен в комплекта и се предлага отделно. Чекмеджето разполага с малка тавичка за дървени стърготини, която стои върху самите разпалени въглища или нагревател. За да се получи опушващият ефект, стърготините не трябва да се разпалват и да горят, а само да тлеят и лекичко да пушат. За тази цел те трябва да са много добре намокрени. Необходимото количество стърготини са 3-4 шепи. Уредът за опушване на месо е подходящ за приготвянето на 6-7 кг месо.

Характеристики:

  • Уред за опушване на месо от неръждаема стомана;
  • Подходящ за приготвянето на 6-7 кг месо;
  • Древна технология за естествено овкусяване и приготвяне на храна;
  • Подходящ за приготвянето на различни видове месо, риба, колбаси, сланина, сирена, кашкавал и др.;
  • Изработен от неръждаема стомана с дебелина 1мм;
  • 1 камера за опушване;
  • Врата;
  • 8 куки за месо;
  • 3 шиша за куките за месо;
  • 2 рафта за риба, колбаси и крехки меса;
  • Отвор за термометър;
  • Термометър;
  • Тавичка за мазнина;
  • Долен капак с отвор за въздух;
  • Чекмедже за дървени въглища или нагревател;
  • Тавичка за дървени стърготини;
  • Крепежни елементи;
  • Инструкция;
  • Талаж за уред за опушване на месо можете да закупите от тук;
  • Електрически нагревател за уред за опушване на месо можете да закупите тук.

 

Размери и тегло:

  • Размери: 27.5 х 39 х 80 см;
  • Транспортни размери: 81 х 28 х 40 см;
  • Тегло: 14.300 кг.

Допълнителна информация

Тегло 14.300 kg
Размери 27.5 × 39 × 80 cm
Марка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Уред за опушване на месо неръждаема стомана Ita 7005“
Call Now Button
X