Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Показване на 1–20 от 25 резултата

Почистващи препарати за автомобили – висококачествени и ефективни продукти за почистване на автомобили и мотоциклети. Професионални почистващи препарати за автомивки за безконтактно измиване. Почистващи препарати за кожен салон, както и препарати за блясък и защита с органична вакса.

Добре е да знаете

Ако решите да изберете шампоан за безконтактно измиване, то имайте в предвид, че нивото на киселинността трябва да е в границите от 6 до 9. Това предпазва хромираните елементи на Вашият автомобил. В състава на този вид шампоани има различни добавки и примеси. Те повишават основните характеристики на продукта, без да влияят на неговата киселинност. Пенообразуващият агент задължително трябва да присъства в съставките на шампоана. Той съдържа вещества, които повишават корозионната защита, както и восък, който придава така желаната лъскавина на автомобила.

За почистване на седалките на автомобила е добре да се използват препарати, които не съдържат агресивни разтворители. За предпочитане е да се използват такива с неутрално pH.

Call Now Button
X