Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Показване на 1–20 от 47 резултата

Перилни препарати – прахове за пране, гел за пране, течни прапарати за пране и омекотители на водещи марки производители. Прахове за пране подходящи за бебета и хора с чувствителна кожа. БИО перилни препарати на растителна основа. Продукти подходящи за всички видове перални машини и температури. Концентрирани перилни препарати, отстраняващи с лекота упоритите петна и замърсявания. В нашият продуктов каталог ще намерите и голямо разнообразие от омекотители за пране, оставящи дълготраен аромат и свежест на Вашите дрехи.

Малко полезна информация:

Гранулирания или традиционния прах за пране е най-често срещан в магазините и най-препоръчват от консултантите в тях. Справя се най-добре при отстраняване на следи от кал, глина и ръжда по тъканите.

Течният перилен препарат има много предимства , като най-голямото от тях е че той е икономичен. Това се дължи на факта, че той се разтваря лесно в студена вода, като не полепва по дрехите.

Капсулите са най-лесни за използване, защото са точно дозинани и комбинирани с прах и омекотител. Друго тяхно предимство е лесното разграждане при пране.

Call Now Button
X