Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Пъзел Pomegranate от 1000 части – Селото Киспиак, Емили Кар

24.99 лв.

Канадската художничка Емили Кар (Emily Carr) израства във Виктория, Британска Колумбия и учи изкуство в Сан Франциско и чужбина. След като се връща в тихоокеанския северозапад, тя става известна с картини на селищата от индианския резерват Киспиокс. 

Описание

Канадската художничка Емили Кар (Emily Carr) израства във Виктория, Британска Колумбия и учи изкуство в Сан Франциско и чужбина. След като се връща в тихоокеанския северозапад, тя става известна с картини на селищата от индианския резерват Киспиокс. За съжаление, обаче, тази слава никак не е положителна, защото картините ѝ не са добре приети. Поради това тя се оттегля от рисуването за повече от 10 години. През 1927 г. тя е поканена да покаже някои от картините си в Отава, където се среща с художниците от Групата на седемте. Връща се у дома вдъхновена, особено от Лорън Харис. На 57 години тя отново тръгва да обикаля Канада с четка в ръка и до 1935 г. се превръща в една от най-популярните художнички в страната.

Картината ѝ „Село Киспиакс“ се появява отново като пъзел на Pomegranate. Той е от 1000 части, а размерите му са 68.6 х 50.8 сантиметра.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X