Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Пъзел Pomegranate от 1000 части – Парка в Гринуич, Емма Хауърт

24.99 лв.

Градските пространства, където хората отиват да играят, да си поемат дъх и да се почувстват в хармония с природата, вдъхновяват британската художничка Ема Хауърт (Emma Haworth). Нейните картини са изпълнени с енергия и живот.

Описание

Градските пространства, където хората отиват да играят, да си поемат дъх и да се почувстват в хармония с природата, вдъхновяват британската художничка Ема Хауърт (Emma Haworth). Нейните картини са изпълнени с енергия и живот. Хауърт посещава тези градски паркове и крайбрежни алеи през цялата година, за да наблюдава промените, които настъпват там при смяната на сезоните. А те не са само в околната среда, но и в хората, както и във всички същества, които живеят или преминават от там. Картината с изглед към Гринуич парк е една от многото ѝ гледки от Лондон.

За стила на Ема казват, че тя създава своите картини на базата на реалността, но в тях се вижда и поезия, следи от приказки, романи, дори библейски истории. Всяко произведение на британката улавя характера на общността, промените в светлината, търсенето на същността на живота и начините за сливане на човека с природата.

Сега картината ѝ „Гринуич парк“ пристига като пъзел от 1000 части, а размерите му са 63.5 х 63.5 сантиметра.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X