Пъзел Gibsons от 2 x 500 части – Летни дни & Снежинки, Стив Крисп

Пъзел Gibsons от 2 x 500 части – Летни дни & Снежинки, Стив Крисп

29.99 лв.

Времето може и да се променя, в зависимост от сезоните, но селото винаги е като кошер, в който кипят различни дейности – ездачите се отправят на дневната си разходка, а децата се забавляват в поточето.

Изчерпан

Gibsons
Код: TYPZ0003604 Категория:

Описание

Времето може и да се променя, в зависимост от сезоните, но селото винаги е като кошер, в който кипят различни дейности – ездачите се отправят на дневната си разходка, а децата се забавляват в поточето. Насладете сена удоволствието от подреждането на красиви изображения, като си подарите този комплект от 2 пъзела, всеки от които се състои от 500 части. Размерите на всяка от картините в подреден вид са 49 x 34 сантиметра.

Стив Крисп (Steve Crisp)
Англичанинът Стив Крисп учи в престижното училище по изкуства “Свети Мартин” в Лондон и го завършва в края на 70-те. Именно тогава много млади студенти завършват колежи и излизат на “сцената” с нови стилове и идеи. Стив е абсолютен пример за това. Постепенно той става световноизвестен и е носител на няколко международни награди за илюстрации. С голям и разнообразен каталог от произведения, особено от периода 80-90-те години, Стив показва, че може да се адаптира към променящите се нужди от илюстрации. Става дума за възможностите, които дава цифровото рисуване. Днес много от удивителните картини на Стив са превърнати в пъзели, които са с невероятно качество.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пъзел Gibsons от 2 x 500 части – Летни дни & Снежинки, Стив Крисп“
Call Now Button