Пъзел Gibsons от 1000 части – Хвани ни, ако можеш, Деби Кук

Пъзел Gibsons от 1000 части – Хвани ни, ако можеш, Деби Кук

29.99 лв.

Досадните котета отново правят пакости в градината! Ах, да можеше само малкото паленце да се присъедини към тях, колко щастлива би била съвместната им игра!

Изчерпан

Gibsons
Код: TYPZ0003628 Категория:

Описание

Досадните котета отново правят пакости в градината! Ах, да можеше само малкото паленце да се присъедини към тях, колко щастлива би била съвместната им игра! Пренесете се в света на котешките игри и забавления, като си подарите този прекрасен пъзел от 1000 части, произведен от Gibsons. Автор на оригиналната картина е Деби Кук, а размерите на изображението в подреден вид са 68 x 49 сантиметра.
Деби Кук (Debbie Cook) 
Смятана за един от най-добрите художници на котки в света, Деби Кук, чиито картини са се превърнали в любими на милиони почитатели на пъзелите, присъстват в каталозите на някои от най-големите производители на поздравителни картички, марки, опаковки и др. Деби израства в Йоркшир, Англия, като ръката и на художник проличава още от ранна детска възраст. Тя развива своя талант за изкуство, като завършва училище по дизайн в Харогейт и колеж по изкуствата в Йорк. Но разглеждайки картините и, в които “живеят” какви ли не животинки, с превес на котките, ще сте дълбоко убедени, че тя живее някъде, където всеки ден вижда тази красива природа, докосва се първа до смяната на сезоните, до характера на птиците, до меката козинка на малки котенца, патета, кученца. И това е точно така, защото младата художничка се премества заедно със семейството си в “хълмовете на Девъншир” (Югозападна Англия). Тук тя живее заедно с кучето си, както и с множеството котки, като създава дизайни за своите картички, подаръци, пъзели, колекционерски съдове и др. И цялата динамика, “дишането” на картините и вероятно се дължат не само на таланта на Кук, но и на гъвкавия и стил. Тя работи с цветни моливи, акварел, с писалка, пастели и с какво ли не още, а под тях излизат истински шедьоври.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пъзел Gibsons от 1000 части – Хвани ни, ако можеш, Деби Кук“
Call Now Button