Пъзел Gibsons от 100 XXL части – Животът е сладък, Линда Джейн Смит

Пъзел Gibsons от 100 XXL части – Животът е сладък, Линда Джейн Смит

19.99 лв.

Сред страхотните котенца, изобразени от Линда Джейн Смит, има някои истински сладкиши! Сега в кухнята цари хаос, а задоволството от пакостите може да бъде видяно в очите на всяко от котетата.

Изчерпан

Gibsons
Код: TYPZ0003584 Категория:

Описание

Сред страхотните котенца, изобразени от Линда Джейн Смит, има някои истински сладкиши! Сега в кухнята цари хаос, а задоволството от пакостите може да бъде видяно в очите на всяко от котетата. Оригиналната картина е превърната в пъзел от Gibsons, който се състои от 100 XXL части – размерът им е пет пъти по-голям от частите на стандартен пъзел от 1000 части на марката. Освен че са по-удобни за боравене, размерите на подредената картина на пъзела отговарят на тези на пъзел от 500 части – 49 x 34 сантиметра.
Линда Джейн Смит (Linda Jane Smith) 
Когато имаш две почти еднакво големи страсти, които заемат огромна част от енергията ти или избираш едната или откриваш начин да ги съвместиш. Е, в случая на художничката Линда Джейн Смит се е получило второто – двете и най-големи увлечения в живота – котките и рисуването – се съвместяват съвършено. Линда има и още няколко увлечения – обича да събира стари предмети, които често “се появяват” и в картините и. Ту ще изникне стара игла за шапка, копринена тъкан, старинно бижу от времето на прабабите ни, странен предмет с неясно предназначение и какво ли не още. Често картините на Линда имат и още едно внушение (освен да очароват) – д създават весело настроение с втъкания в тях хумор. Завършила колежа по изкуства Бурмвил в Бирмингам, Линда Джейн Смит използва един доста нетрадиционен стил на рисуване – поантилизма. При него в голяма близост се поставят цветни точки, които, чрез отразяване на светлината по различен начин, създават форми, текстури и цветове (за разлика от физическото смесване, където се отразява много по-малко светлина. Ако смесим червено, синьо и жълто, ще получим цвят, близък до черния, но ако сложим точици от тези цветове близо едни до други, отдалече се получава ефект на бяло). Линда използва гваш, а картините и са не само харесвани, но част от тях са превърнати и в удивителни пъзели.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пъзел Gibsons от 100 XXL части – Животът е сладък, Линда Джейн Смит“
Call Now Button