Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Пъзел Eurographics от 1000 части – Syungetsu, Харуйо Морита

26.99 лв.

Красива азиатка, облечена в кимоно с флорални мотиви, около която са разпръснати розови цветя – тази невероятна картина ще се разкрие пред вас, когато подредите пъзела от 1000 части, произведен от Eurographics.

Изчерпан

Описание

Красива азиатка, облечена в кимоно с флорални мотиви, около която са разпръснати розови цветя – тази невероятна картина ще се разкрие пред вас, когато подредите пъзела от 1000 части, произведен от Eurographics. Размерите му в завършен вид са 49 x 68 сантиметра.
Харуйо Морита (Haruyo Morita) 
Родена през 1945 г. в Кита-Кацушика, префектура Сайтама, Харуйо Морита от ранна възраст показва своя артистичен талант. Това е и причината да я обучава и напътства големия мастер Хусуки. Той я запознава с класическите наративи и картинни композиции, които правят японските изображения толкова популярни не само в страната, но и на Запад.
Макар още ученичка, работите на Харуйо са приети за участие в редица изложби и художествени състезания (в периода 1960 – 1962 г.), като печелят много награди. След задължителното обучение при големия мастер, Харуйо започва работа като художник и дизайнер на кимона до 1972 г. Стилът и творчеството на японската художничка могат да се определят като традиционни Юкио-е, като включват периодите от Хеян до Едо и Мейджи. След като се премества в Лондон през 1977 г., Харуйо прави грандиозни изложби в Лондон, Хонолулу, Лос Анджелис, Ню Йорк, Саудитска Арабия, Токио и Йокояма.
Днес живее на брега на Нов Южен Уелс, Австралия, където светлината и климата с идеални за да твори.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X