Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Пъзел Eurographics от 1000 части – Празнични лабрадори, Доминик Дейвисън

26.99 лв.

Три лабрадора очакват настъпването на Коледа, полегнали под елхата в уютния дом, а котенцето до камината се е отпуснало в сладък сън.

Описание

Три лабрадора очакват настъпването на Коледа, полегнали под елхата в уютния дом, а котенцето до камината се е отпуснало в сладък сън. Доминик Дейвисън и Eurographics ще внесат празничния коледен дух в дома ви – всичко, което трябва да направите, е да подредите пъзела от 1000 части. Размерите му в завършен вид са 49 x 68 сантиметра.
Доминик Дейвисън (Dominic Davison) 
Творците – те не само имат таланта да пресъздават идеите си чрез своето изкуство, но имат сетива, за да откриват сюжетите дори в най-обикновените на пръв поглед неща и да ги превръщат в шедьоври. Такъв творец е английският художник Доминик Дейвисън. И както не веднъж сме изтъквали – творчеството на артиста зависи много от неговото битие. Трудно е да живееш в центъра на Лондон (където през 1972 г. е роден Доминик) и да рисуваш провинцията, да пресъздаваш нейното спокойствие и хармония. За да рисува каквото обича, Дейвисън се мести в Бъкингамшир и не бърка, защото именно идиличните му пейзажи докосват милиони сърца на негови почитатели, които намират свой начин да притежават късче от изкуството му – чрез принтове, репродукции, както и чрез удивителни и много качествени пъзели. Сред темите в творчеството на английския художник откриваме удивителни образци на колониални имения, вили и къщи, а любимите му дестинации, които посещава за вдъхновение са Южна Франция, Испания и Италия. Освен това в работите на Доминик виждаме и удивителни градини, поради интереса му към ландшафтната архитектура, чиито тенденции живо следи. Тематиката, обаче, съвсем не диктува методите на рисуване – Доминик се специализира в дигиталното рисуване. Самият той води курсове, както и рубрики в световноизвестни медии за дигитално рисуване. Негови публикации има в списанията “Advanced Photoshop”, “3D Artist” и др. Освен всичко изброено, което е предимно в областта на изобразителното изкуство, Доминик Дейвисън има увлечение и към музиката. В свободното си време той композира и изпълнява свои собствени произведения.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X