Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Пъзел Eurographics от 1000 части – Градински птици, Джон Франсис

26.99 лв.

Красиви птици, кацнали върху стеблата и клоните на различни дървета – това е картината „Градински птици“, превърната от Eurographics в пъзел от 1000 части.

Описание

Красиви птици, кацнали върху стеблата и клоните на различни дървета – това е картината „Градински птици“, превърната от Eurographics в пъзел от 1000 части. Автор на оригиналната творба е Джон Франсис, а размерите на пъзелната картина в завършен вид са 49 x 68 сантиметра.

Джон Франсис (John Francis)

Роден в средата на XX век, Джон Франсис израства в Нотингамшир и е самоук илюстратор, който обожава да рисува природата. Работата му притежава такъв диапазон, че в картините му можем да срещнем практически всичко, което се среща в дивата природа, а стилът може да варира от такъв с абсолютна научна точност и достоверност, до приказен, какъвто се среща в детските книги. Въпреки всичко има едно качество, което обединява и двата вида рисунки – това че Джон Франсис умее да “вдъхва живот” на своите персонажи. Именно “живостта” на картините му са причина сред клиентите на художника да са мултинационалната издателска къща “Dorling Kindersley” (издава на 62 езика), вестник “The Sunday times” и др. Сигурно след казаното до тук няма да изненадаме никого, че Джон е убеден природозащитник с дълбок интерес към жизнената среда. Той пътува надлъж и нашир – от ледниците на Арктика, до сухите пустини на Северна Америка, като опознава, защитава и черпи вдъхновение за своите произведения от природата. Докато рисува картини за голямата компания-производител на пъзели “Gibsons”, Джон е заобиколен от любимите си същества в дома си в Уелс – съпругата, петте деца и тяхното куче, като си почива, отдавайки се на готвене, разходки и ходенето на театър.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X