Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Пъзел Anatolian от 3000 части – Венеция по здрач, Доминик Дейвисън

49.90 лв.

Предназначение За забавление и възпитание, За развиване на въображението, За развиване на логика
Брой части 3000
Дебелина на пъзела 2.0 mm
Възраст 12+
Размер на продукта 120 x 85 cm
Размер на опаковката 36 x 7.5 x 25 cm
Тегло 1.96 kg
Каталожен номер 4904
Баркод 8698543149045

Описание

Пъзел Anatolian от 3000 части – Венеция по здрач, Доминик Дейвисън

Удивителната картина на Donminic Davison – Венеция по здрач (Venice At Dusk) е въодушевила създателите на пъзели от Anatolian, които са я превърнали в невероятен, голям пъзел, който се подрежда от 3000 части. Размерите на готовата пъзелна картина са 121 х 86 cm. Пъзелът е от плътен картон, произведен от напълно рециклиращи се и щадящи прродата материали.

Категории Пъзели и игри
Пъзели
Марка Anatolian
Вид продукт Пъзели
Типове пъзели Класически пъзели, Хоризонтални пъзели
Изображения Градове и местности, Забележителности
Художник Доминик Дейвисън
Оригинално име Dominic Davison Venice at Dusk
Материал Картон
Цвят Многоцветен

Доминик Дейвисън (Dominic Davison) 

Творците – те не само имат таланта да пресъздават идеите си чрез своето изкуство, но имат сетива, за да откриват сюжетите дори в най-обикновените на пръв поглед неща и да ги превръщат в шедьоври. Такъв творец е английският художник Доминик Дейвисън. И както не веднъж сме изтъквали – творчеството на артиста зависи много от неговото битие. Трудно е да живееш в центъра на Лондон (където през 1972 г. е роден Доминик) и да рисуваш провинцията, да пресъздаваш нейното спокойствие и хармония. За да рисува каквото обича, Дейвисън се мести в Бъкингамшир и не бърка, защото именно идиличните му пейзажи докосват милиони сърца на негови почитатели, които намират свой начин да притежават късче от изкуството му – чрез принтове, репродукции, както и чрез удивителни и много качествени пъзели.

Сред темите в творчеството на английския художник откриваме удивителни образци на колониални имения, вили и къщи, а любимите му дестинации, които посещава за вдъхновение са Южна Франция, Испания и Италия. Освен това в работите на Доминик виждаме и удивителни градини, поради интереса му към ландшафтната архитектура, чиито тенденции живо следи. Тематиката, обаче, съвсем не диктува методите на рисуване – Доминик се специализира в дигиталното рисуване. Самият той води курсове, както и рубрики в световноизвестни медии за дигитално рисуване. Негови публикации има в списанията “Advanced Photoshop”, “3D Artist” и др.

Освен всичко изброено, което е предимно в областта на изобразителното изкуство, Доминик Дейвисън има увлечение и към музиката. В свободното си време той композира и изпълнява свои собствени произведения.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X