Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Пъзел Anatolian от 260 части – Долината на динозаврите I, Хауърд Робинсън

14.90 лв.

Брой части 260
Дебелина на пъзела 2.0 mm
Възраст 12+
Размер на продукта 48 x 33 cm
Размер на опаковката 26 x 4.5 x 18.5 cm
Тегло 0.365 kg
Код: TYPZ0000110 Категория: Етикети: , , ,

Описание

Пъзел Anatolian от 260 части – Долината на динозаврите I, Хауърд Робинсън

Ако детето ви се увлича от истории за древния свят на динозаврите, а същевременно обича да реди и пъзели, то варианта на Anatolian – Долината на динозаврите I (Dino Valley I) със сигурност ще привлече вниманието им. Пъзелът е от 260 части и е създаден по картината на Howard Robinson през 2011 г. Размерите на подредения пъзел са 48 x 33 cm, като детето ви ще може да си го закачи на стената или да го подрежда колкото пъти поиска. Препоръчва се за деца на възраст над 8 години.

 

Категории Пъзели и игри
Пъзели
Класически пъзели
Марка Anatolian
Вид продукт Пъзели
Типове пъзели Класически пъзели, Хоризонтални пъзели
Изображения Динозаври
Художник Хауърд Робинсън
Оригинално име Howard Robinson Dinausaurs Valley I
Материал Картон
Цвят Многоцветен
Предназначение За забавление и възпитание, За развиване на въображението, За развиване на логика

Хауърд Робинсън (Howard Robinson)

Ако и вие превърнете хобито си в професия – ще бъдете щастливи, точно, като Хауърд Робинсън, който е влюбен в природата и тя е основното му вдъхновение за картините му. Той пътува често до Африка и Австралия, за да изпълни не само очите си със сюжети, но и сърцето си с желание да ги нарисува. Често нарисуваните от него животни, птици, риби и растения са използвани и лицензирани от големи зоологически градини и аквариуми.

Художникът е винаги готов да прекосява тропически гори и смъртоносни пустини със световноизвестни биолози, за да изследват непознати животни, а след това да се прибере и да рисува. За да “пусне” природата в дома си, една от стените на неговото ателие е стъклена и е с изглед към дъждовните гори, с водопад, тропически растения, където живеят отровни жаби и животът е истински.

Хауърд Робинсън (Howard Robinson)

Ако и вие превърнете хобито си в професия – ще бъдете щастливи, точно, като Хауърд Робинсън, който е влюбен в природата и тя е основното му вдъхновение за картините му. Той пътува често до Африка и Австралия, за да изпълни не само очите си със сюжети, но и сърцето си с желание да ги нарисува. Често нарисуваните от него животни, птици, риби и растения са използвани и лицензирани от големи зоологически градини и аквариуми. Художникът е винаги готов да прекосява тропически гори и смъртоносни пустини със световноизвестни биолози, за да изследват непознати животни, а след това да се прибере и да рисува.

За да “пусне” природата в дома си, една от стените на неговото ателие е стъклена и е с изглед към дъждовните гори, с водопад, тропически растения, където живеят отровни жаби и животът е истински.

Допълнителна информация

Тегло 1.000 kg
Call Now Button
X