Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Пъзел Anatolian от 2000 части – Къща от стари времена, Доминик Дейвисън

39.90 лв.

Предназначение За забавление и възпитание, За развиване на въображението, За развиване на логика
Брой части 2000
Дебелина на пъзела 2.0 mm
Възраст 12+
Размер на продукта 96 x 66 cm
Размер на опаковката 36 x 7.5 x 25 cm
Тегло 1.3 kg
Каталожен номер 3933
Баркод 8698543139336

Описание

Пъзел Anatolian от 2000 части – Къща от стари времена, Доминик Дейвисън

Ако мечтаете за уединението и уюта на планинска вила, която е останала непроменена десетилетия, запазила се надалече от суетата и динамиката на съвременния живот и дизайн, то картината на Доминик Дейвисън „Къща от стари времена“ (Oldlook Cabin) ще впечатли и вас, също както и създателите на пъзелите Anatolian.

По нея те са направили голям, впечатляващ пъзел, който се подрежда от 2000 части. Размерите на готовата пъзелна картина са 96 x 66 cm.

Категории Пъзели и игри
Пъзели
Марка Anatolian
Вид продукт Пъзели
Типове пъзели Класически пъзели, Хоризонтални пъзели
Изображения Гледки и пейзажи, Носталгия, Сгради и постройки
Художник Доминик Дейвисън
Оригинално име Dominic Davison Old Log Cabin
Материал Картон
Цвят Многоцветен

За Доминик Дейвисън (Dominic Davison)

Когато имаш сърце и ръка на художник, всичко около теб те вдъхновява да твориш, да откриваш уникални сюжети там, където останалите виждат само проза. Така е и с Доминик Дейвисън (Dominic Davison), английски художник, роден в Лондон през 1972 година. Сега той живее в Бъкингамшир, от където черпи идеи за своите идилични и романтични картини. Той създава изкуство, което стопля душите на хората от много години, а неговите фенове са по целия свят.

В самото начало на своята кариера работите му са публикувани в списания като „3D Artist“ и „Advanced Photoshop“, като там той дава и уроци по дигитално рисуване. В „3D Artist“ води и сега редовна колонка със съвети към младите автори.

Доминик обожава провинцията и архитектурата в Англия и Америка, които го вдъхновяват за картините му на къщи, вили и колониални имения. Освен това следи подробно и работата на някои световноизвестни ландшафтни архитекти, които създават изкуство с растения. От своите европейски пътувания, Доминик развива особена привързаност към Южна Франция, Италия и Испания, сюжети от които виждаме в работите му.

И, както вече споменахме, едно сърце на артист открива вдъхновение навсякъде около себе си, а Доминик Дейвисън се изразява не само чрез рисуването, а и чрез музиката, която създава в свободното си време.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X