Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Пъзел Anatolian от 1500 части – Някъде в Париж, Доминик Дейвисън

31.90 лв.

Брой части 1500
Дебелина на пъзела 2.0 mm
Възраст 12+
Размер на продукта 85 x 60 cm
Размер на опаковката 36 x 5 x 25 cm
Тегло 1.1 kg
Промоции Великденски намаления, Рожден ден
Каталожен номер 4522
Баркод 8698543145221

Описание

Пъзел Anatolian от 1500 части – Някъде в Париж, Доминик Дейвисън

Някъде в Париж има улични продавачи на цветя, търговци на плодове, някъде далече се вижда и Айфеловата кула и всички са усмихнати… Това не е някакъв спомен или мечта от и за Париж, а картината на Доминик Дейвисън „Paris Street Life“.

Тя е вдъхновила създателите на пъзелите Anatolian, които са я превърнали в голям, впечатляващ пъзел. Той е от 1500 части, а размерите на готовата пъзелна картина са 99 х 48 сантиметра.

Категории Пъзели и игри
Пъзели
Класически пъзели
Марка Anatolian
Вид продукт Пъзели
Типове пъзели Класически пъзели, Хоризонтални пъзели
Изображения Гледки и пейзажи
Художник Чък Пинсън
Оригинално име Chuck Pinson New Horizons
Материал Картон
Цвят Многоцветен
Предназначение За забавление и възпитание, За развиване на въображението, За развиване на логика

За Доминик Дейвисън (Dominic Davison)

Когато имаш сърце и ръка на художник, всичко около теб те вдъхновява да твориш, да откриваш уникални сюжети там, където останалите виждат само проза. Така е и с Доминик Дейвисън (Dominic Davison), английски художник, роден в Лондон през 1972 година. Сега той живее в Бъкингамшир, от където черпи идеи за своите идилични и романтични картини. Той създава изкуство, което стопля душите на хората от много години, а неговите фенове са по целия свят.

В самото начало на своята кариера работите му са публикувани в списания като „3D Artist“ и „Advanced Photoshop“, като там той дава и уроци по дигитално рисуване. В „3D Artist“ води и сега редовна колонка със съвети към младите автори.

Доминик обожава провинцията и архитектурата в Англия и Америка, които го вдъхновяват за картините му на къщи, вили и колониални имения. Освен това следи подробно и работата на някои световноизвестни ландшафтни архитекти, които създават изкуство с растения. От своите европейски пътувания, Доминик развива особена привързаност към Южна Франция, Италия и Испания, сюжети от които виждаме в работите му.

И, както вече споменахме, едно сърце на артист открива вдъхновение навсякъде около себе си, а Доминик Дейвисън се изразява не само чрез рисуването, а и чрез музиката, която създава в свободното си време.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X