Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Пъзел Anatolian от 1000 части – Залез над Уестминстърското абатство, Доминик Дейвисън

24.90 лв.

Изключителният стил на художничката Доминик Давидсон отново е привлякъл вниманието на специалистите от Anatolian, които са превърнали картината ѝ Залез над Уестминстърското абатство (Westminister Sunset) в удивителен пъзел.

Описание

Пъзел Anatolian от 1000 части – Залез над Уестминстърското абатство, Доминик Дейвисън

Изключителният стил на художника Доминик Дейвисън отново е привлякъл вниманието на специалистите от Anatolian, които са превърнали картината му “Залез над Уестминстърското абатство” (Westminister Sunset) в удивителен пъзел.

Той е от 1000 части, като размерите на подредената пъзелна картина са 66 х 48 сантиметра.

Категории Пъзели и игри
Пъзели
Класически пъзели
Марка Anatolian
Вид продукт Пъзели
Типове пъзели Класически пъзели, Хоризонтални пъзели
Изображения Гледки и пейзажи, Забележителности
Художник Доминик Дейвисън
Оригинално име Dominic Davison Westminster Sunset
Материал Картон
Цвят Многоцветен
Предназначение За забавление и възпитание, За развиване на въображението, За развиване на логика

За Доминик Дейвисън (Dominic Davison)

Когато имаш сърце и ръка на художник, всичко около теб те вдъхновява да твориш, да откриваш уникални сюжети там, където останалите виждат само проза. Така е и с Доминик Дейвисън (Dominic Davison), английски художник, роден в Лондон през 1972 година. Сега той живее в Бъкингамшир, от където черпи идеи за своите идилични и романтични картини. Той създава изкуство, което стопля душите на хората от много години, а неговите фенове са по целия свят.

В самото начало на своята кариера работите му са публикувани в списания като „3D Artist“ и „Advanced Photoshop“, като там той дава и уроци по дигитално рисуване. В „3D Artist“ води и сега редовна колонка със съвети към младите автори.

Доминик обожава провинцията и архитектурата в Англия и Америка, които го вдъхновяват за картините му на къщи, вили и колониални имения. Освен това следи подробно и работата на някои световноизвестни ландшафтни архитекти, които създават изкуство с растения. От своите европейски пътувания, Доминик развива особена привързаност към Южна Франция, Италия и Испания, сюжети от които виждаме в работите му.

И, както вече споменахме, едно сърце на артист открива вдъхновение навсякъде около себе си, а Доминик Дейвисън се изразява не само чрез рисуването, а и чрез музиката, която създава в свободното си време.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X