Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Пъзел Anatolian от 1000 части – Залез над планинската хижа, Доминик Дейвисън

24.90 лв.

Ако обичате романтични пейзажи, то със сигурност познавате творчеството на Доминик Дейвисън. За да могат неговите творби да достигнат до повече хора , от Anatolian са направили репродукция – пъзел на една от удивителните му картини Залез над планинска хижа (Sunset Cabin).

Описание

Пъзел Anatolian от 1000 части – Залез над планинската хижа, Доминик Дейвисън

Ако обичате романтични пейзажи, то със сигурност познавате творчеството на Доминик Дейвисън. За да могат неговите творби да достигнат до повече хора, от Anatolian са направили репродукция – пъзел на една от удивителните му картини “Залез над планинска хижа” (Sunset Cabin). Пъзелът е от 1000 части, а размерите на готовата, подредена пъзелна картина са 66 х 48 см.

Категории Пъзели и игри
Пъзели
Класически пъзели
Марка Anatolian
Вид продукт Пъзели
Типове пъзели Класически пъзели, Хоризонтални пъзели
Изображения Гледки и пейзажи, Планини и езера, Сгради и постройки
Художник Доминик Дейвисън
Оригинално име Dominic Davison Sunset Cabin
Материал Картон
Цвят Многоцветен
Предназначение За забавление и възпитание, За развиване на въображението, За развиване на логика

 

За Доминик Дейвисън (Dominic Davison)

Когато имаш сърце и ръка на художник, всичко около теб те вдъхновява да твориш, да откриваш уникални сюжети там, където останалите виждат само проза. Така е и с Доминик Дейвисън (Dominic Davison), английски художник, роден в Лондон през 1972 година. Сега той живее в Бъкингамшир, от където черпи идеи за своите идилични и романтични картини. Той създава изкуство, което стопля душите на хората от много години, а неговите фенове са по целия свят.

В самото начало на своята кариера работите му са публикувани в списания като „3D Artist“ и „Advanced Photoshop“, като там той дава и уроци по дигитално рисуване. В „3D Artist“ води и сега редовна колонка със съвети към младите автори.

Доминик обожава провинцията и архитектурата в Англия и Америка, които го вдъхновяват за картините му на къщи, вили и колониални имения. Освен това следи подробно и работата на някои световноизвестни ландшафтни архитекти, които създават изкуство с растения. От своите европейски пътувания, Доминик развива особена привързаност към Южна Франция, Италия и Испания, сюжети от които виждаме в работите му.

И, както вече споменахме, едно сърце на артист открива вдъхновение навсякъде около себе си, а Доминик Дейвисън се изразява не само чрез рисуването, а и чрез музиката, която създава в свободното си време.

 

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X