Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Пъзел Anatolian от 1000 части – Викторианска градина, Доминик Дейвисън

24.90 лв.

Ако мечтаете за машина на времето, с която да можете да се връщате назад в XVII-XVIII в. в колониална Великобритания и да „вкусвате“ от викторианския стил, то от Anatolian имат точно такава – пъзел на викторианска градина.

Описание

Пъзел Anatolian от 1000 части – Викторианска градина, Доминик Дейвисън

Ако мечтаете за машина на времето, с която да можете да се връщате назад в XVII-XVIII в. в колониална Великобритания и да „вкусвате“ от викторианския стил, то от Anatolian имат точно такава – пъзел на викторианска градина. Той е създаден по изумителната картина на Доминик Дейвисън – Victorian Garden.

Броят на частите на пъзела е 1000, а размерите на подредената пъзелна картина са 66 х 48 cm.

Категории Пъзели и игри
Пъзели
Класически пъзели
Марка Anatolian
Вид продукт Пъзели
Типове пъзели Класически пъзели, Хоризонтални пъзели
Изображения Гори, цветя и градини, Носталгия, Сгради и постройки
Художник Доминик Дейвисън
Оригинално име Dominic Davison Victorian Garden
Материал Картон
Цвят Многоцветен
Предназначение За забавление и възпитание, За развиване на въображението, За развиване на логика

За Доминик Дейвисън (Dominic Davison)

Когато имаш сърце и ръка на художник, всичко около теб те вдъхновява да твориш, да откриваш уникални сюжети там, където останалите виждат само проза. Така е и с Доминик Дейвисън (Dominic Davison), английски художник, роден в Лондон през 1972 година. Сега той живее в Бъкингамшир, от където черпи идеи за своите идилични и романтични картини. Той създава изкуство, което стопля душите на хората от много години, а неговите фенове са по целия свят.

В самото начало на своята кариера работите му са публикувани в списания като „3D Artist“ и „Advanced Photoshop“, като там той дава и уроци по дигитално рисуване. В „3D Artist“ води и сега редовна колонка със съвети към младите автори.

Доминик обожава провинцията и архитектурата в Англия и Америка, които го вдъхновяват за картините му на къщи, вили и колониални имения. Освен това следи подробно и работата на някои световноизвестни ландшафтни архитекти, които създават изкуство с растения. От своите европейски пътувания, Доминик развива особена привързаност към Южна Франция, Италия и Испания, сюжети от които виждаме в работите му.

И, както вече споменахме, едно сърце на артист открива вдъхновение навсякъде около себе си, а Доминик Дейвисън се изразява не само чрез рисуването, а и чрез музиката, която създава в свободното си време.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X