Панорамен пъзел Gibsons от 636 части – Пеперуди и цветове, Грег Джордано

Панорамен пъзел Gibsons от 636 части – Пеперуди и цветове, Грег Джордано

19.99 лв.

Пролет пукна – удивителни пеперуди и различни други насекоми и птици танцуват около полетата с лавандула, ириси и делфиниум. Тази невероятна картина ще се оформи пред вас, когато подредите правилно панорамния пъзел от 636 части.

Изчерпан

Gibsons
Код: TYPZ0003603 Категория:

Описание

Пролет пукна – удивителни пеперуди и различни други насекоми и птици танцуват около полетата с лавандула, ириси и делфиниум. Тази невероятна картина ще се оформи пред вас, когато подредите правилно панорамния пъзел от 636 части. Автор на оригиналната картина е Грег Джорджано, а размерите на пъзела в подреден вид са 68 x 32 сантиметра.

Грег Джордано (Greg Giordano)
Роден през 1960 г., Грег Джордано усеща безпогрешно своето призвание. То обединява двете му най-големи страсти – рисуването и любовта към животните. Още като момче той посещава училището по визуални изкуства в Ню Йорк и прекарва голяма част от времето си в Музея по естествена история, за да скицира животните. Грег е носител на няколко международни награди, съчетаващи страстите му към изучаването на животните и птиците и техниката да ги рисува. Сред основните теми, които могат да се срещнат в творбите му са птиците, конете, кучетата и… снежните човеци. Някои от произведенията на художника са превърнати във великолепни пъзели, които са със забележителни качества.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Панорамен пъзел Gibsons от 636 части – Пеперуди и цветове, Грег Джордано“
Call Now Button