Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Панорамен пъзел Eurographics от 1000 части – Ноевият ковчег, Харуо Такино

29.99 лв.

Животните, търсещи убежище в Ноевия ковчег – по две от всеки вид, са изобразени върху картина, нарисувана от Харуо Такино.

Описание

Животните, търсещи убежище в Ноевия ковчег – по две от всеки вид, са изобразени върху картина, нарисувана от Харуо Такино. От Eurographics са превърнали творбата в панорамен пъзел, състоящ се от 1000 части. Размерите на подреденото пъзелно изображение са 99 x 33 сантиметра.

Харуо Такино (Haruo Takino) 
Има автори, чийто живот е обвит в мистерии и всякакви чудати истории се носят за тях, именно защото самите те държат да останат в паметта на своите почитатели единствено с изкуството си. Японският художник Харуо Такино е именно такъв. За неговото изкуство се пишат и казват единствено суперлативи, защото то вдъхновява, навежда на размисли и буди възхищение. За щастие на неговите фенове издателите Eurographics предлагат пъзели по картини на Харуо, с които да се насладят на таланта и детайлно да ги разгледат. Дали ще редят “Ноевия ковчег”, “Динозаври” или някоя друга поразително реалистична картина, почитателите му намират, че Такино рисува екстремно реалистично в манга стил, напомнящ на известния Масаши Танака – бащата на великата манга “Гон”.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X