Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Панорамен пъзел Anatolian от 1000 части – Свободно време, Ким Пенър

24.90 лв.

За любителите на конете, на съвършенството на техните препускащи тела, на волния им дух, от Anatolian имат великолепна изненада – панорамен пъзел по картината на Ким Пенър (Kim Penner) „Свободно време“ (Free time).

Описание

Панорамен пъзел Anatolian от 1000 части – Свободно време, Ким Пенър

Категории Пъзели и игри
Пъзели
Панорамни пъзели
Марка Anatolian
Вид продукт Пъзели
Типове пъзели Панорамни пъзели, Хоризонтални пъзели
Изображения Животни
Художник Ким Пенър
Оригинално име Kim Penner Time
Материал Картон
Цвят Многоцветен
Предназначение За забавление и възпитание, За развиване на въображението, За развиване на логика

 

За любителите на конете, на съвършенството на техните препускащи тела, на волния им дух, от Anatolian имат великолепна изненада – панорамен пъзел по картината на Ким Пенър (Kim Penner) „Свободно време“ (Free time). Размерите на този пъзел от 1000 части са 96 х 33 cm.

Ким Пенър (Kim Penner) 
Когато заговорим за хора на изкуството, често свързваме творците с главните герои на техните произведения, а за художничката Ким Пенър те безапелационно са конете. От дома си в покрайнините на Лакомб, Алберта, международно признатата носителка на редица художествени награди Пенър прекарва дните си в най-приятната компания на света – семейството и изкуството си. Израснала в близост до Морден, Ким, тя още от най-ранна възраст се влюбва в силата, грациозността и интелигентността на конете. Тя има собствена кобила от 10-годишна и прекарва много часове с този предан свой приятел. Благодарение на подкрепата на родителите си, които забелязват таланта на художник в нея, Ким започва да се явява на местни художествени фестивали. Така тя получава и утвърждава репутацията си на вълшебник с четка, който е овладял артистичното взаимодействие между наблюдение, рисуване и реалност, създаващ едни от най-забележителните картини на коне. Следва артистично образование в университета в Монитоба, което помага на Ким да усъвършенства и култивира своя талант. Художничката изучава в детайли анатомията на своите модели, като това съвсем не значи, че магията и естествената красота на конете остават на втори план. Тя улавя волната природа на тези животни, а красотата на пейзажите, сред които ги поставя, допълнително подправя и повишава художествената стойност и внушение на творбите и. Часовете, прекарани в рисуването на живопис в студиото и, са вдъхновени от множеството пътувания на Ким Пенър, в които тя изследва удивителния и разнообразен пейзаж на Северна Америка.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X