Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Показване на 1–20 от 23 резултата

Оптика за деца и юноши – Оптично оборудване създадено специално за деца и юноши. Оптичните устройства от тази категория са необикновенни и ярки модерни телескопи, микроскопи, бинокли, научни комплекти и оптични принадлежности.  Моделите са много лесни и безопасни за употреба, даващи на децата големи възможности за изследване, като идват при тях с голям брой допълнителни принадлежности. Оптичните устройства са опаковани в цветни, хващащи окото подаръчни кутии.

Детските монолки са конструирани специално за най-малките изследователи на света. Тези модели с тяхната висококачествена оптика са сравними с оптични модели за възрастни, но същевременно са по-компактни и леки. Оптиката е изработена от стъкло BK-7, а лещите на обектива имат достатъчно светлосъбирателна сила за наблюдения при слаба светлина. Корпусите им са обвити с гума и са предпазени от влага и прах.

Серията детски телескопи Levenhuk LabZZ T включва три компактни рефракторни телескопи, оборудвани с качествени оптични стъкла. Моделите идват с допълнителни окуляри, лещи на Барлоу, диагонални огледала, оптични визьори и триножник в пълен размер с регулируема височина включени в комплекта.

Детските микроскопи от серията Levenhuk LabZZ M включва три биологични микроскопа, придружени с богати комплекти допълнителни принадлежности. Микроскопи са налични и в оптичните комплекти LabZZ, заедно с други оптични устройства.

Бинокли Levenhuk LabZZ – страхотна оптика за деца и юноши! Джобни модели, които можете да вземете със себе си, където и да отидете! Тези бинокли са удобни за наблюдение на птици и животни и са много подходящи за активни дейности навън. Биноклите са налични и в оптичните комплекти LabZZ, заедно с други оптични устройства.

Call Now Button
X