Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Висококачествени оптични устройства на водещи марки производители: телескопи, микроскопи, бинокли, зрутелни тръби, лупи и оптични устройства за деца и юноши. Богата гама от принадлежности за оптични устройства.

Избора на оптично устройство е събразен с много спецификации и характеристики на продукта. Когато искате да закупите телескоп, обърнете внимание на оптичната конструкция, за какъв тип наблюдения Ви е необходим той и потребителското ниво, за което ще бъде използван. При микроскопите от значение е не само типа, но и увеличението с което разполага уреда и метода на увеличение. Типа на употреба също играе роля при избора на този тип оптично устройство. Когато си избирате бинокъл обърнете внимание не само за целта на употреба, но и за диаметъра на лещата на обектива.

При зрителните тръби освен потребителското ниво от значение е и максималното увеличение и диаметъра на лещата на обектива. Характеристиките при лупите, както и увеличението и размера на лещата ще Ви помогнат значително, да направите правилният избор.

Call Now Button
X