Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Настолна игра Ticket to Ride – London, семейна

41.90 лв.

Код: BGBG0000645N Категория: Етикети: , ,

Описание

Добре дошъл в 70-тарската столица на модата и музиката. Качи се на известните двуетажни автобуси за да се движиш из Лондонските исторически улици, да префучиш през Бъкингамският дворец, да изскочиш в Британският музей или да слушаш благозвучното ехо на Big Ben преминаващо през Темза…

Ticket to Ride – London разполага с познатия геймплей от Ticket to Ride сериите – събираш карти, завземаш маршрути, теглиш билети, но на карта на Лондон от 1970г. , която ти позволява да завършиш игра за не повече от 15 мин.

Всеки играч стартира със запас от 17 автобуса на два етажа, две транспортни карти в ръка и един или два билета за дестинация, които показват локации в Лондон. Когато си на ход, теглиш две транспортни карти от тестето или дисплей от пет карти с лице нагоре (или взимаш един автобус с лице нагоре, който се смята за всички цветове в играта); или завземаш маршрут на геймборда като премахваш карти, които съвпадат с цвета на маршрута, който се иска (с какъвто и да е сет от карти, който ти позволява да претендираш за сив маршрут); или теглиш два билета за дестинация и държиш поне един от тях.

Играчите се редуват докато някой не остане с не повече от два автобуса в запаса си, след което всеки играч прави един последен ход, включвайки играча, който е задействал края на играта. Тогава се събират точките, като 1 точка е маршрутите, които са завзели, 2 точки са за билетите за дестинация, които са изпълнили (като се свържат двете локации на билет с непрекъсната линия на автобусите си) и 3 точки за кварталите, които са свързали. (Квартал се състои от 2 до 4 локации и се печели от 1 до 5 точки за квартал, ако се свържат всичките му локации една с друга с автобусите). Губят се точки за всички недовършени билети за дестинации, тогава, който има най-много точки – печели!

Съдържание:

  • 1x геймборд-карта на транспортната мрежа в Лондон
  • 68x пластмасови автобуса (17x за всеки цвят)
  • 44x транспортни карти
  • 20x билети за дестинации
  • 4x маркери за точкуване
  • Правила

Ticket to Ride - London

Ticket to Ride - London

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X