Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Настолна игра Munchkin Deluxe

59.90 лв.

Код: BGBG0000350 Категория: Етикети: ,

Описание

Отиди навътре в злокобната тъмница. Посечи всичко, което видиш. Предай приятелите си и им открадни притежанията. Намери съкровището и бягай! Това са някой от нещата в забавната настолна игра Munchkin, които колкото и да не искаш да си признаеш, ще ти харесат!

Отличената с редица награди игра успява да хване основата в едно „дънджън“ преживяване, премахвайки задълбочените и понякога досадни ролеви елементи. Ти и твоите приятели се съревновавате в убиването на чудовища и намирането на магически предмети.

Цялото това приключение е изпълнено с невероятните илюстрации на Джон Ковалик, което засилва по изумителен начин сатирата, която прелива в Munchkin.

Това издание идва с кутия и съдържа:

  • 1 игрова дъска
  • 168 карти
  • 12 карти-играчи със стойки
  • 1 зарче
  • Книжка с инструкции

Направи приключението си още по-вълнуващо с официалните разширения за Minchkin:

Разширение за игра с карти Munchkin 2 – Unnatural Axe

112 допълнителни за играта, в която трябва да поразяваш чудовища, да се измъкваш с ценни предмети и постоянно да надхитряваш другите участници в сесията. Сега имаш възможност да играеш с нова раса – тази на орките!

 

 Разширение за игра с карти Munchkin 3 - Clerical Errors

Разширение за игра с карти Munchkin 3 – Clerical Errors

112 допълнителни за играта, в която трябва да поразяваш чудовища, да се измъкваш с ценни предмети и постоянно да надхитряваш другите участници в сесията. Сега имаш възможност да играеш с нова раса – тази на гномите!

 Разширение за игра с карти Munchkin 4 - Need for Steed

Разширение за игра с карти Munchkin 4 – Need for Steed

112 допълнителни за играта, в която трябва да поразяваш чудовища, да се измъкваш с ценни предмети и постоянно да надхитряваш другите участници в сесията. Допълнението добавя светкавични жребци, които да подхождат на една истинска легенда.

 Разширение за игра с карти Munchkin 5 - De-Ranged  

Разширение за игра с карти Munchkin 5 – De-Ranged

112 допълнителни за играта, в която трябва да поразяваш чудовища, да се измъкваш с ценни предмети и постоянно да надхитряваш другите участници в сесията. Допълнението добавя нов клас – този на рейджърите, както и допълнителни съкровища и ужасяващи чудовища!

 Разширение за игра с карти Munchkin 6 - Demented Dungeons

Разширение за игра с карти Munchkin 6 – Demented Dungeons

В разширението те очакват зоните „Dungeon of Elvish Excess“ и „Dungeon of Manga Wrangling“, до която се стига с портал. Всяка една от 20-те допълнителни карти добавя ново правило, което оказва влияние на всички участници в сесията, а може би и върху чудовищата. Използвай 16 карти с портали, за да преминаваш мигновено от един дънджън в друг, докато търсиш още повече злато и слава.

 Разширение за игра с карти Munchkin 7 - Cheat With Both Hands

 Разширение за игра с карти  Munchkin 7 – Cheat With Both Hands

Cheat With Both Hands заменя Munchkin Blender and Munchkin 7: More Good Cards, след като тези издания вече са без тираж. В разширението те очакват много подобрения за чудовищата, както и за предметите.

 Разширение за игра с карти Munchkin 8 - Half Horse Will Tralvel  

Разширение за игра с карти Munchkin 8 – Half Horse Will Travel

112 допълнителни за играта, в която трябва да поразяваш чудовища, да се измъкваш с ценни предмети и постоянно да надхитряваш другите участници в сесията. Допълнението добавя две допълнителни раси – Centaur и Lizard Guy!

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X