Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Настолна игра Криминални Хроники

49.90 лв.

Код: BGBG0000461N Категория: Етикет:

Описание

Криминални Хроники е кооперативна игра за криминални разследвания миксирана с настолна игра, апликация и щипка VR(виртуална реалност). На теб и твоят тийм ще бъдат възложени дела, ще обикаляте целия град и ще разпитвате заподозрени или свидетели, търсейки улики в 3D сцени!

Това е базовата игра, която съдържа 6 сценария(1 учение и 5 разследвания) за тотално от 6 до 8 часа гейпмлей!

Днешен Лондон! Току що напусна офиса на комисаря. не си сигурен как се чувстваш, но определено не е добре. Намерено е тяло в Хайд парк и току що комисарят е дал случа на теб. Не е първият ти случай с убийство, но в предвид подробностите, които ти е дал комисаря ти се струва, че е нещо по-лошо от обикновено. Усещаш го в червата си.

Напускаш полицейския участък, влизаш в колата си и затваряш вратата. Мислиш за това, което тъкмо си чул. Вече знаеш, че ще трябва да го съобщиш на семейството, съвсем не е лесна задача. Отърсваш се от мислите, палиш колата и караш към местопрестъплението. Време е за работа.

Ключов елемент в Криминални Хроники е възможността да търсиш физическа улика във виртуална реалност. Ако вече разполагаш с опционалните VR очила(не са включени в играта), сложи ги на телефона си, погледни и изживей местропрестъплението сякаш си там! Докато единият играч гледа и обяснява на глас какво вижда, другите се опитват да намерят отговарящи категории с доказателства. След като свърши 45 секундната сесия се сканират категориите и се гледа дали имат общо със разследването. Може да се играе и без VR очила(не са включени в играта) като просто се движиш с телефона си или въртиш сцената с пръст.
Играта се играе като се сканират QR кодове по картите и бордовете, нужен е смартфон с инсталирана апликация към играта!

Съдържание:

  • 55x карти с персонажи
  • 52x карти с доказателства и специални предмети
  • 4x борда с Криминални експерти
  • 17x борда с локации
  • 1x борд с доказателства
  • Правила

Криминални Хроники

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X