Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Настолна игра God of War – The Card Game

71.90 лв.

Код: BGBG0000646N Категория: Етикет:

Описание

Ragnarök идва. Съдбата на цялото съществуване е под риск. Дали разрушението е необратимо или има начини утимативният катаклизъм да се избегне? Норновете, мистични същества с велика мощ, са решили, че няма да отидат в забвение тихо и са приковали вниманието си в кладенеца на Съдбата Urðr за да намерят възможен начин да спрат Ragnarök. Гледайки надълбоко във въртеливите води, те могат да видят каква потенциална комбинация от герои, злодеи, битки, победи или загуби може да спре краят на всичко, което се знае. Но дали ще намерят правилната комбинация навреме? Дали има истински път към избавлението изобщо? Те трябва да побързат и да потърсят правилният начин, преди всичко да е загубено!

В God of War – The Card Game играчите поемат ролите на Норновете, като опитват различни комбинации от герои и събития за да спрат Ragnarök. Всяка игра е нов опит за намиране на правилният начин за спасение на Midgard от разруха. Един до четирима играчи трябва да работят заедно, въплъщавайки се в могъщи герои като Кратос, Мимир, Атрей, Брок и Синдри и Фрея. Те ще се бият с врагове и босове от популярната видео игра God of War, но комбинирана и ремиксирана по вълнуващи нови начини, създавайки уникални “Какво ако…?” сценарии всеки път когато играят. Ако успеят, пътят напред е обезопасен и Ragnarök може да бъде спрян. Провал означава, че Норновете ще трябва да опитат пак, тъй като само смърт и разруха обитава този път.

Всеки куест в God of War – The Card Game е направен от мозайка от карти, които изграждат чудовища и локации от видео играта. Мозайката на всеки куест е различна и всяка карта е двустранна, зависейки от, дали секцията е разрушена или не, и всяка има специални правила, които влизат в ефект когато лицето на картата е нагоре. Ключът към победата е ученето на куестовете и как са изпълнени, както и каква стратегия да се приложи. Докато играчите прогресират, предишните куестове ще имат ефект върху това, което ще се случи след тях. На някои конкретни места от пътят си, играчите ще трябва да избират кой куест ще изпълнят. Изпълняването на някой може да даде бонус, но куестовете оставени непокътнати ще допринесат за перманентни последствия. Тези избори и предизвикателства водят до нови стратегии, правейки God of War – The Card Game с различни сесии всеки път и правят изборите на играчите с реално значение.

Героите в играта имат някои елементи, които ги правят уникални. Всеки разполага със собствено табло, което обяснява техните специални умения, точки живот и следи броя на картите, които всеки играч може да държи в ръката си – от рунд до рунд. Токените се използват за да бъде всичко уточнено, докато губят точки живот и трупат силата си, та да могат да отприщят могъща специална атака. Героите започват играта с уникално стартово тесте карти, което ще се подобри с времето. Играчите могат да изградят тестето си с фокус над силите си или да търсят начини за генерализиране на подхода си, подготвяйки се за бъдещите куестове, които чакат отвъд. Всеки герой има уникален стенд, който индикира пред каква част от мозайката е изправен. С избор за множество герои, многобройни начини да изградят тестето си и различни куестове, всяка игра на God of War – The Card Game ще бъде ново преживяване, което ще екне във вечността.

God of War - The Card Game

God of War - The Card Game

God of War - The Card Game

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X