Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Показване на 13 резултата

Микрофони за караоке, безжични модели с Bluetooth и вграден говорител. Разнообразие от модели кабелни микрофони, безжични, с вградена тонколона, стандартни, динамични, за караоке или професионални.

На пазара се предлагат микрофони с разнообразен принцип на звукоизвличане – всеки от тях подходящ за различни цели. Динамичните микрофони работят на принципа на електромагнитната индукция. За получаване на плътен и топъл звук, той преминава през диафрагма (мембрана) към електрическа намотка в магнит. Този тип устройство е най-често използвано за пеене и говорене на живо пред публика. Когато говорим за музика в звукозаписно студио, тя обикновено е записана с кондензаторен тип устройство. Този микрофон има много чувствителна мембрана и улавя всяко трептене на гласа, всеки минимален шум и промяна в обстановката.

За запис на класическа музика и традиционни инструменти обикновено се използва пиезо (кристален) вид, който добре улавя звука. Съществуват още лентови, лазерни, водни и въгленови модели. В най-масова употреба обаче са динамичните и кондензаторните.

Call Now Button
X