Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Показване на 1–20 от 42 резултата

Масажори за гръб, крака, лице и цяло тяло. Разнообразие от модели на водещи марки производители. Доказан ефект и качество. Масажорите симулират движенията на истински масажист, само с натискане на един бутон можете да се насладите на хубав масаж у дома.

Как да изберем подходящия масажор?

Основното предназначение на масажора е да облекчи хроничната болка. Сред най-предпочитани на пазара са електрическите масажори, поради факта, че те имат автоматичен процес. Когато избирате масажор обърнете внимание на неговият размер и форма. Уверете се, че уредът може да достигне до дълбоката мускулна тъкан, за да намали болката. Техниката на масажиране също е от значение – ударна техника, шиацу и техника на месене, са вариантите сред които ще трябва да намерите идеалният за Вас вариант.

По-добрите модели масажори имат функция за загряване, което се дължи на факта, че топлината блокира сигналите за болка и стимулира сетивата. Някой модели предлагат допълнителна вибрационна функция, която спомага за допълнително намаляване на мускулната болка.

Някои модели разполагат с множество масажни глави, което е едно изключително прединство на уреда. Те позволяват повече гъвкавост и са ефективни при различни видове масаж.

Call Now Button
X