Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Показване на 10 резултата

Грамофони – Ако сте решели да си закупите или да подарите грамофон, то имайте в предвид следните неща. Когато избирате грамофон обърнете внимание на неговата игла, по бюджетните варианти често са със специфични игли, а тези от по-висок клас – с елипсовиден край. Най-трайни са диамантените игли.

На пазара ще откриете любителски грамофони с мек дизайн, които идеално биха се вписали  към интериора на Вашият дом. Но и такива от висок клас с възможност за професионално смесване. Материала на основата, от който е изработено устройството може да бъде разнообразен – т PVC през алуминий, силикон и стомана до бамбук и дърво.

Помислете какъв желаете да бъде Вашият грамофон – автоматичен или механичен. С капак, който ще предпази устройството от прах и ще улесни почистването му или без. С USB жак или Bluetooth, които дават възможност да свържете грамофона с друго устройство. Да правите цифров запис на компютър или да прекарате звука през по-мощни тонколони.

Това са малка част от характеристиките, на които е добре да обърнете внимание преди да преминете към покупката на грамофон.

Call Now Button
X