Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Гейминг слушалки Trust GXT 322C Carus – green camouflage

64.99 лв.

Код: GAHS0000035N Категория:

Описание

Вземете гейминг слушалките TRUST GXT 322C Carus, които са с удобни наушници за дълги и интензивни игри!

Геймърски слушалки Trust GXT 322C Carus

Издигнете играта си до следващото ниво чрез GXT 322C! Тези динамични слушалки, създадени специално за компютърни игри, са перфектни за любимите ви игри, благодарение на мрежестите наушници, гъвкавия микрофон и мощните ниски честоти.

Отличен звук с дълбоки ниски тонове

Подобряването на качеството на звука при игрите става все по-важно. GXT 322C издига играта ви на следващо ниво с отличното си качество на звука и дълбоките баси. Благодарение на великолепния звук, можете да чуете всеки отделен детайл.

Удобен дизайн

С удобните си мрежести наушници GXT 322C са създадени за дълги и интензивни геймърски сесии. Наушниците прилягат перфектно към ушите ви и ви помагат да изолирате всеки шум, докато водите битка или играете с приятелите си. 3,5-милиметровият жак е идеален за свързване на слушалките към компютъра ви, независимо от това дали искате да ги използвате за да играете на него или на лаптопа си.

Гъвкав микрофон

Слушалките GXT 322C Carus са снабдени с микрофон, който лесно улавя гласа ви, когато говорите на приятелите си. Можете да огънете микрофона във всяко положение, както е най-добре за вас. Нито дума няма да бъде пропусната, докато говорите на съотборниците си по време на важна битка!

* Слушалките Trust GXT 322 Carus са съвместими с настолни компютри, лаптопи и конзоли (PS4, Xbox One, Nintendo Switch). 

* Слушалките Trust GXT 322 Carus се предлагат и в: snow camo.

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X