Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Гейминг слушалки Razer – Kraken for Console, черни

159.00 лв.

Код: GAHS0000073N Категория: Етикети: , ,

Описание

Едни от най-емблематичните слушалки за игри Razer Kraken, вече с издание, което е насочено към конзолните игри – срещнете Razer Kraken for Console. Независимо дали се състезавате в интензивен турнир, или се отпускате у дома, това са слушалки с превъзходно качество на звука и дълготраен комфорт, така че да можете да играете по най-добрия начин по цял ден.

Ясен и мощен звук

Насладете се на превъзходна чистота на звука и дълбок, силен бас. От тихите стъпки, които се промъкват зад вас, до огромни експлозии, всеки звук се чува, когато играете с Razer Kraken for Console.

Razer Kraken

Играйте удобно с часове

За максимално подобрен комфорт са добавени охлаждащи гел-инфузионни възглавнички за намаляване на натрупването на топлина. Комбинацията от мек плат и изкуствена кожа осигурява меко усещане и звукова изолация, която ви позволява да се наслаждавате на дългите маратони на игри.

  • Слой охлаждащ гел  – намалява натрупването на топлина по време на интензивни игри;
  • Скрито разстояние за очила – пасва идеално и носи облекчение на очите;
  • Мемори пяна – комфортно приляга на уникалната форма на главата на всеки играч;
  • Плат за пренос на топлина – осигурява пренос на топлина с по-бързо изпаряване на потта.

Razer Kraken

Подобрен кардиоиден микрофон

Микрофонът на Razer Kraken е подобрен, така че гласът ви се чува с яснота без излишен фонов шум. Той изолира шума от и зад микрофона, така че вашите съотборници винаги ще ви чуват силно и ясно.

Razer Kraken

Допълнителна информация

Тегло 1.500 kg
Call Now Button
X