Дървена главоблъсканица Woody – Клетка

Дървена главоблъсканица Woody – Клетка

11.90 лв.

От Woody със сигурност знаят, че главоблъсканиците се радват на широка популярност както сред децата, така и сред възрастните.

Изчерпан

Woody
Код: TYPZ0003538 Категория:

Описание

От Woody със сигурност знаят, че главоблъсканиците се радват на широка популярност както сред децата, така и сред възрастните. Поради тази причина тези артикули съставляват цяла колекция от каталога компанията. Целта на главоблъсканиците е да предизвикат пространственото мислене, сръчността и логиката ви, а степента им на трудност се обуславя от броя елементи, както и от сложността на разреза на конкретния модел.
Главоблъсканицата, която ви представяме, е произведена от висококачествена дъвесина и представлява клетка с размери 8.5 х 8.5 х 8.5 сантиметра. Компактният размер и привидната ѝ симетричност не бива да ви заблуждават! Със сигурност ще мине известно време, докато откриете как точно да я „надхитрите“.
Някои от главоблъсканиците трябва да бъдат разглобени на съставните си части, а след това да бъдат отново сглобени, но това не важи за всички подобни продукти.
Продуктът е подходящ за деца над 8-годишна възраст, както и за възрастни.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дървена главоблъсканица Woody – Клетка“
Call Now Button