Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Показване на 1–20 от 31 резултата

Барбекюта, грилове и скари за двора и градината. Разнообразие от модели изработени от различен материал, големини и форма. Електрически модели и такива на въглища.

В нашият продуктов каталог ще намерите различни видове барбекюта – електрически, газови и на дърва. Барбекютата на дървени въглища създават един неповторим опушен вкус на храната, който не може да бъде постигна с никой друг вид барбекю. Това е и неговото най-голямо преимущество. Барбекютата на газ са едни от най-популярните и предпочитани на пазара, може би заради удобството, бързото загравяне и изпичане на храната. Електрическото барбекю е идеалният избор за Вас, ако живеете в малко жилище или апартамент.Този модел загрява сравнително бързо, освен това може да се използва в закрити помещение.

Обърнете внимание на размера, той също играе важна роля при избора на барбекю. Когато трябва да прецените това, обърнете внимание за колко души обикновенно приготвяте храна. Ако обичате разходките сред природата то преносимото барбекю е идеалният избор за Вас. Основното предимство на модела са малките и конпактни размери и ниското тегло.

Call Now Button
X