Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Показване на 1–20 от 58 резултата

Автокозметика и поддръжка на автомобила. Разнообразие от автошампоани, препарати за почистване и поддръжка на кожен салон, почистване на тапицерия и др. Богат асортимент от автокозметика и професионални препарати за автомобили. Погрижете се за чистотата и блясъка на Вашата кола с продуктите от нашият каталог!

Към автомобилната козметика спадат различни по тип почистващи препарати, които в зависимост от тяхното предназначение са разпределени в няколко категории. За почистване на седалки от текстил или кожа, за почистване на табла, за стъкла, за пастиране и полиране на каросерия и джанти, за полиране на фарове. За да защитите гумите си от атмосферните влияния и да запазите техният блясък, трябва да използвате препарат разработен изцяло за тази цел. Подходящият препарат запазва еластичността им, а от там и правилното сцепление на пътя и сигурността по време на път, която Ви осигурява то.

Важно е да използвате подходящата и висококачествена автокозметика при почистване на автомобила. Тя ще осигури правилното и качествено почистване на колата и правилното й функциониране през всеки сезон. Редовното почистване на автомобила особенно през зимния сезон, ще го предпази от вредните атмосферни влияния и силните химикали използвани  за почистване на пътищата. Почистването и измиването на колата ще премахне натрупаните кал и химикали. Като по този начин се предпазва купето от ръжда. А ходовата част функционира правилно и безпроблемно.

Call Now Button
X