Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

Аранжиране на маса – разнообразие от аксесоари, които ще би помогнат в аранжирането на Вашата трапеза. Модели подходящи за украса на ежедневната и празничната маса. Ние знам, че оформянето на масата за хранене е изключително важно. Именно поради тази причина сме подбрали богата гама от продукти, с които създаването на красива аранжировка ще бъде изключително лесна задача.

Аранжирането на масата не е никак лесна задача. За да може да направите перфектната маса трябва да се съобразите с цялостната концепция. От избора и поставянето на покривката, сервиза за хранене и приборите до всички останали аксесоари. Препоръчваме Ви след като изберете покривката и сервиза, да допълните масата с аксесоари в този стил. По този начин тя ще има перфектен завършен вид, който несъмнено ще оправдае очакваният Ви. И не забравяйте дори и малките детайли са от голямо значение!

Ако трябва да приготвите празнична трапеза, заложете на тематична аранжировка. Празнична покривка, сервизи за хранене и онези малки и на пръв поглед незначителни аксесоари, които всъщно завършват цялостната концепция. Приготвяйки маса за коледа например, можете да сложите червени ароматни свещи и защо не коледни пръстени за салфетки.

Call Now Button
X