Сума: 0.00 лв.
Сума: 0.00 лв.

1:24 Автомобил Volkswagen 1300 Beetle 1966

31.00 лв.

Сглобяем мащабен модел от пластмаса.Полистирол (пластмаса).НеНе се препоръчва за лица под 14 години.За оцветяване1:24

Код: TAM24136 Категория:

Описание

1:24 Автомобил Volkswagen 1300 Beetle 1966

Дори в тази епоха на изтънченост, популярността на Volkswagen "Beetle" не отшумява. Оригиналният дизайн датира от 30-те, когато Д-р Фердинанд Порше предоставя "Автомобила на народа."
Днес, с произведени повече от 20 милиона единици, Volkswagen Beetle се превръща в символ на масово произвежданата моторизация, като никой друг автомобил не надвишава тази цифра. Автомобилът е конструиран със здраво шаси, и се задвижва от 4-цолиндров двигател с въздушно охлаждане. Въпреки че началото на Втората Световна война значително възпрепядства маркетинговите възможности на Volkswagen, той прави невероятно завръщане скоро след конфликта, под умелото ръководство на Хенрих Нордхоф. През целия си експлоатационен живот, Volkswagen непрекъснато се усъвършенства, за да отговори на съвременните автомобилни стандарти.
Моделът на Volkswagen от 1966 се счита за класическия Beetle, който запазва повечето от оригиналните дизайнерски черти, и се превръща в колекционерска вещ. Дори днес, повече от половин век по-късно, този малък градски автомобил е все още приятна гледка, и неговата безпогрешна форма, ще продължи да радва и идните поколения.

Допълнителна информация

Тегло 0.5000 kg
Call Now Button
X